Goede doelen kerstmarkt

21 december 2018

De kerstmarkt van onze school stond in het teken van diverse goede doelen.

De eerste goede doelen liggen dicht bij huis en zijn bedoeld voor onze eigen school. Voor het organiseren van activiteiten en de inrichting van de speelplaats. Maar natuurlijk denken we ook aan de mensen verder weg. Een groot deel van de opbrengst van onze kerstmarkt gaat dan ook naar het project van Wilma (onze conciërge) en Joop. Zij zijn met hun stichting "The Future" een schoolproject gestart in Gambia. 

In het plaatsje Madiana zijn ze samen met heel veel vrijwilligers een schooltje aan het bouwen. Daar is heel geld voor nodig, maar ook is er behoefte aan schoolspullen. Onlangs is er een container met allerlei spullen verscheept naar Gambia en juist tijdens de kerstmarkt hoorden we dat de container op de plaats van bestemming is aangekomen. Echt een heel mooi doel dus. Klik op deze link om naar hun website te gaan. 

Wilma heeft tijdens de kerstmarkt ook nog spulletjes verkocht ten bate van deze actie. Ze heeft heel goede zaken gedaan, en namens de mensen in Madiana bedankt zij iedereen voor de gulle gaven.

Terug naar overzicht